Therapie, Coaching & Workshops

Mijn aanbod is breed, ik behandel en coach mensen van alle leeftijden. Mijn insteek hierbij is altijd lichaamsgericht. We staan stil bij wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Hiermee maak je contact, je kijkt en luistert naar signalen vanuit jouw lichaam en vanuit verbinding hiermee werken we met jouw (levens)vragen.

Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding of coaching, samen met je (pleeg)kind, maar ook in de Oki Doki spelgroep voor ouders en kinderen. Hieronder kun je meer hierover meer lezen.

Individueel

Core Energetische Therapie

In je lichaam ligt een enorme schat aan wijsheid en ervaringen opgeslagen. Soms zitten deze ervaringen je in de weg om voluit te kunnen leven. Ze maken dat je jezelf en je lichaam niet goed kunt voelen. 

Ouder Kind Therapie

Oki-B voor ouders en kinderen

OKI-B, Ouder Kind Interactie-Bewegingsspel, is een methode die je inzicht geeft in de interactie tussen jou en je kind, maar ook direct handvatten geeft en laat ervaren hoe dit anders kan.

Peutergym

Oki Doki Spelgroep

Binnenkort start ik met de Oki Doki spelgroep. In een kleine groep bewegingsspelletjes doen samen met je peuter. Heb je interesse of wil je als eerst weten wanneer de groep start? Stuur me dan gerust een email.

Individueel

Ergotherapie

Ergotherapie is een holistische therapie waarbij niet alleen gekeken wordt naar beperkingen, maar met name naar de mogelijkheden van een individu. Doel is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren. 

Geen idee waar te beginnen?

Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak en dan kijken we samen hoe ik jou het beste op weg kan helpen.