praktijk storm beeldmerk 2

Storm | Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie

Beweging, letterlijk en figuurlijk, is wat mij drijft.

Binnenkort vind je hier mijn nieuwe website

Mijn naam is Maaike Storm van ’s Gravesande en Praktijk Storm is de naam van mijn praktijk.

Ik ben werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie waarbij core energetische therapie mijn basis vormt. Dit is een benadering voor persoonlijke groei waarbij de mens wordt gezien als een geheel van geest, verstand, lichaam, wil en emoties. Core energetische therapie brengt je op een prettige manier weer in contact met je lichaam en je energie. Het brengt inzicht, vergroot je zelfbewustzijn en maakt dat je vanuit vertrouwen in jezelf en anderen kunt leven.

Meer weten?
Bel 06 25 022 162, vul onderstaand contactformulier in of mail me: maaike@PraktijkStorm.nl
Praktijk in Doorn en Arnhem

praktijk storm beeldmerk 2

WIL JE MEER WETEN OF VRAGEN?

praktijk storm beeldmerk 2