Wanneer woorden te kort schieten om uit te drukken wat er in je leeft, kan beweging enorm bevrijdend zijn.

Beweging

Beweging, zowel letterlijk als figuurlijk, is wat mij al van jongs af aan fascineert. Als klein kind klom, klauterde en danste ik de wereld door, was altijd in beweging. Dit veranderde in de loop van de jaren, weliswaar nog altijd in beweging, maar meer vanuit mijn hoofd. Na mijn middelbare school ging ik Ergotherapie studeren en, nieuwsgierig om meer te willen doorgronden, aansluitend daarop Bewegingswetenschappen.

Via allerlei omzwervingen, zowel privé als op werkgebied kwam ik in deze zoektocht in aanraking met Core Energetische Therapie. Hierin ondervond ik aan den lijve wat een schat aan informatie in mijn lichaam lag opgeslagen. Het bracht mij opnieuw in contact met mijzelf, mijn energie, mijn kwaliteiten en met mijn drijfveren.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met uiteenlopende vragen, kijk naar de hele mens en betrek daarbij altijd wat er in zijn of haar leven werkelijk speelt. Reeds vele jaren ben ik als ergotherapeut werkzaam in de revalidatie en begeleid en behandel kinderen en volwassenen met diverse hulpvragen die voortkomen uit neurologische-, orthopedische- en ook somatisch onbegrepen lichamelijke klachten.

Core Energetisch Therapeut

De laatste jaren werk ik ook als Core Energetisch Therapeut in mijn eigen praktijk. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de kracht van dit werk. Het brengt lucht en ook bewustzijn wanneer je je lijf laat spreken, wanneer spanningen en emoties die daarin opgeslagen liggen naar buiten mogen komen. Dit maakt dat je je vrijer gaat bewegen, oude patronen gaat loslaten en andere keuzes gaat maken vanuit geloof in eigen kracht en in je eigen kwaliteiten. Ik begeleid je hierbij met kunde, plezier en liefde.

Beweging is wat mij inspireert. Soms is in beweging komen, en dat kan zowel letterlijk als figuurlijk zijn, een enorme opgave. Ik nodig je uit om over de drempel te stappen. Je kunt me benaderen via het contactformulier, direct mailen naar maaike@praktijkstorm.nl of bellen met 06 25 022 162.

Kwaliteit & Professionaliteit

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en sta als registertherapeut ingeschreven bij het RBCZ. Hiernaast ben ik aangesloten bij Ergotherapie Nederland.

Mijn sessies vallen onder ‘alternatieve geneeswijzen’ en daarbinnen onder ‘psychotherapie’. Je kunt de AGB codes van mijn praktijk noemen bij jouw zorgverzekeraar.
AGB Code Zorgverlener: 9010 4919
AGB Code Onderneming: 9006 4215

KVK 70929815

De facturen voor de sessies kun je declareren via je aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van bij wie je verzekerd bent en van de manier waarop je aanvullend verzekerd bent. Check bij jouw verzekering naar de hoogte van de vergoeding.

Praktische informatie

Naast live sessies bied ik ook online sessies aan. Beide vormen van therapie zijn even waardevol en kunnen elkaar ook aanvullen.

Wat klanten over mij zeggen