Info over tarieven en vergoeding

Als Lichaamsgericht therapeut en Ergotherapeut ben ik aangesloten bij twee beroepsverenigingen: de SBLP en Ergotherapie Nederland. Lidmaatschap van deze beroepsverenigingen waarborgt kwaliteit. Consulten worden daardoor gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit het (aanvullend) pakket van veel ziektekostenverzekeraars. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Tarieven

Kennismakingsgesprek 60 minuten gratis
Individuele sessie 60 minuten € 85
Individuele sessie 30 minuten € 42.50
OKI-B sessie 45 minuten € 85
OKI-B evaluatie gesprek met ouder/verzorger 60 minuten € 85

Pakketprijs OKI-B: In overleg

 

Ergotherapie

Ergotherapie maak onderdeel uit van de basiszorgverzekering. Per kalender jaar heb je daarom recht op 10 uur ergotherapie. Het kan zijn dat je bij een aanvullend pakket extra uren vergoed krijgt, dit kun je navragen bij je zorgverzekeraar. 

Verhindering

Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Indien je niet tijdig annuleert ben ik genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen.

Wees welkom

Ook in deze tijd waarin veel mensen een steuntje in de rug, contact of begrip nodig hebben, maar hiervoor niet genoeg financiële middelen beschikbaar hebben wil ik graag mijn diensten aanbieden. Iedere eerste donderdag van de maand is het daarom mogelijk een afspraak te maken op basis van een vrijwillige bijdrage. Neem gerust contact op om te overleggen of ik hierin iets voor je kan betekenen.