Werkwijze


Verlang jij naar meer energie?

 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan, bespreken we jouw situatie en wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je ook letterlijk ervaren hoe het is om vanuit je lichaam te werken. Zo kun je goed beslissen of mijn manier van werken bij je past.

Wanneer dit goed voelt spreken we drie tot vijf sessies op wekelijkse basis af. Na deze periode evalueren we en bepalen we het vervolg, passend bij zowel jouw wensen als mogelijkheden.

In de sessies kiezen we de insteek via jouw lijf. Jij bepaalt waar we aandacht aan besteden. Ik kijk, ik stem af, nodig uit, faciliteer en ik bied oefeningen aan. Door te bewegen, te praten en terug te geven wat ik zie, help ik je om jouw blokkades aan te pakken en op te ruimen. Jij beleeft ‘aan den lijve’ wat er gebeurt en je zult merken dat dit zal doorwerkt in je dagelijkse leven. Je krijgt tools waarmee je lastige situaties op een andere manier kunt aanpakken, waarmee je zelfvertrouwen groeit en waardoor het je steeds beter lukt om dichtbij jezelf te blijven. Vanuit bewustwording en inzichten kom je in beweging. Je leert weer meer vanuit je kwaliteiten te leven en dit zorgt voor energie en ruimte.

Naast live sessies bied ik ook online sessies aan.
Beide vormen van therapie zijn even waardevol en kunnen elkaar ook aanvullen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Maaike Storm van ‘s Gravesande